"Nostradamus din Balcani", care a prevestit aparitia ISIS, a spus ca Barack Obama va fi "ultimul presedinte american"

Dată publicare: 10-11-2016 16:41
Dată actualizare: 13-11-2016 07:04


Obama-Trump

Prezicatoarea oarba care a prevestit atentatul de la World Trade Center, aparitia Statului Islamic si Brexit, a spus si ca Barack Obama va fi ultimul presedinte american.

Potrivit profetiilor facute de Baba Vanga, ceva se va intampla cu Donald Trump inainte ca el sa depuna juramantul in calitate de presedinte, pe 20 ianuarie 2017, relateaza Daily Mail.

Baba Vanga, care a fost supranumita si "Nostradamus din Balcani", a prezis corect ca al 44-lea presedinte american va fi afro-american. Prezicatoarea nascuta in Bulgaria, care a murit la varsta de 85 de ani, in 1996, a spus ca acesta va fi ultimul presedinte american, dar nu a spus cum se va ajunge aici.

Baba Vanga a spus despre cel de-al 44-lea presedinte american - Barack Obama - ca va duce tara in criza economica. "Toata lumea isi va pune speranta in el, dar se va intampla exact pe dos; va aduce tara in criza si vor fi conflicte intre nord si sud", a spus ea.

Vanga a facut sute de predictii si multe dintre acestea s-au indeplinit. A prevestit inclusiv Primavara Araba din 2010, spunand ca va fi un "mare razboi musulman". De asemenea, a prezis aparitia Statului Islamic in Siria si a spus ca Roma va deveni in in 2043 capitala califatului.

In 1989, a facut referiri la atentatul din 11 septembrie, spunand ca "fratii americani" vor fi atacati de "doua pasari din otel".

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO