Noaptea de amor cu sotia si vecinul a fost cea mai tare partida din viata lui. Urmarea l-a distrus

Ultima actualizare: 04-07-2013 00:13
sex

Un barbat de 39 de ani din Marea Britanie marturiseste ca experienta sexuala traita in casa vecinilor a fost incredibila, dar ca i-a distrus viata pentru totdeauna.

"Am doua fiice minunate si ma intelegeam perfect cu sotia mea, in varsta de 36 de ani. Ne-am imprietenit cu vecinii noi, iar intr-o seara am iesit toti patru la restaurant ca sa sarbatorim promovarea mea la locul de munca. Am baut foarte mult", a scris barbatul psihologului The Sun.

"Platisem dadaca sa ramana si peste noapte cu fetele, asa ca am mers la vecinii nostri sa continuam distractia. Sotia vecinului a mers pana in alta camera si a adormit acolo. Noi am continuat sa bem. La un moment dat am inceput sa facem sex in trei. A fost cea mai tare partida din viata mea, dar viata mea nu a mai fost la fel dupa acea noapte", a continuat barbatul.

"La trei luni de la partida de amor in trei, sotia mi-a spus ca vrea divortul. Am fost devastat si am incercat sa o conving sa ne mai dam o sansa. Apoi am aflat ca a continuat sa se vada pe ascuns cu vecinul. M-am mutat si sotia mea si-a continuat relatia cu acel barbat, dar si cu altii. S-a schimbat foarte mult dupa acea noapte. Cred ca tot ce se intampla este din vina mea, pentru ca nu trebuia sa accept sexul in grup", a mai spus barbatul.

"Este posibil ca mariajul tau sa fi avut probleme inainte de acea noapte si tu sa nu fi realizat acest lucru. Daca sotia ta s-a simtit neglijata, atunci ceea ce s-a intamplat cu vecinul vostru a facut-o sa se simta altfel. Din nefericire, nu mai exista cale de intoarcere. Trebuie sa accepti realitate si sa inveti din ea pentru a nu mai face greseli in viitor", i-a raspuns psihologul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO