Nimeni nu le dadea nicio sansa la viata, dar acum vor merge la scoala. Povestea emotionanta a doua surori FOTO

Dată publicare: 30-08-2016 10:27
Dată actualizare: 02-09-2016 07:13


Siameze

Celor doua gemene siameze, Rosie si Ruby Formosa, nu li s-a dat nicio sansa de supravietuire la 5 ore dupa operatia de separare, din cauza ca imparteau acelasi abdomen. Acum, fetele sunt pregatite sa mearga la scoala, ca orice copil normal.

Totusi, la nastere, fiind siameze, acestora nu li s-au dat prea multe sanse de supravietuire. Fetele, 4 ani, s-au nascut cu acelasi abdomen si aveau parti ale aceluiasi intestin, relateaza Mirror

In 2012, au fost separate la doua ore de la nastere. Parintii lor, Angela si Daniel, au fost avertizati ca fetitele lor au sansa mica sa ramana in viata, dar, miraculous, ele vor incepe scoala luna viitoare.

Mama fetelor, Angela, 35, a spus:” Acum 4 ani, nici nu ma gandeam ca se va intampla asta. Nici nu mi-am imaginat ca le voi vedea in prima zi de scoala, deci, e cu adevarat extrordinar, totul datorita medicilor care le-au operat”.
Cazul fetelor apare o data la 200.000 de nasteri.

Angela a adaugat:” La 16 saptamani, m-au trimit la spitalul King’s College, unde am aflat ca fetele vor fi siameze. Eram deja ingrijorata ca vor imparti acelasi lichid amniotic. Mi-era foarte frica si eram suparata pentru ca era un procent foarte ridicat ca fetele sa nu supravietuiasca sarcinii. Chiar daca se nasteau, el ar fi putut sa nu mai ramana in viata dupa nastere sau dupa operatie. Nu eram pregatita sa le aduc acasa. Nu am fost pana cand nu au fost operate, iar sotul meu a inceput pregatirile

Rosie and Ruby au fost nascute la Londra, prin cezariana, cand Angela era insarcinata in 8 luni si 2 saptamani.
Gemenele vor incepe scoala luna viitoare, alaturi de sora lor mai mare, Lily.

Angela a incheiat: “Sunt foarte entuziasmate. Sunt foarte neasamparate si au un caracter puternic
 

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO