Nimeni nu isi traieste viata cum o face el. Un atac l-a transformat in prizonierul propriei minti

Dată publicare: 27-08-2012 09:59
Dată actualizare: 08-11-2012 10:21


Ajay Rattu

Ajay Rattu, in varsta de 32 de ani, este condamnat sa isi traiasca viata altfel decat restul lumii. Dupa ce a fost victima unui atac armat, barbatul nu mai poate sa iasa din casa fara a purta o vesta de protectie.

Ajay a fost injunghiat de zece ori in plina strada. De atunci el poarta o vesta de 700 de lire sterline, care il protejeaza chiar si de gloantele unei arme AK47. Barbatul o imbraca si cand merge sa arunce gunoiul.

“Atunci cand merg pe strada ma gandesc ca o sa fiu omorat de cineva. Cand vad o persoana care se apropie cred ca vine spre mine cu un cutit. Nu pot sa mai ies din casa fara aceasta vesta. Mintea mea nu imi da voie”, spune Ayaj.

Un an de zile el nu a iesit deloc din locuinta. Medicii l-au diagnosticat cu agorafobie, teama patologica, obsesiva si nemotivata de spatiile largi, de locurile deschise.

Barbatul a fost injunghiat in 2010 in zona fetei, spatelui si gatului de catre un necunoscut. Medicii au stat 8 ore in operatia care i-a salvat viata.

Agresorul s-a predat autoritatilor si a declarat ca l-a atacat pe Ayaj pentru ca a crezut ca barbatul s-ar fi luat de un prieten .

Vesta de protectie este viata lui”, a declarat sotia lui Ayaj.

Sursa: The Sun

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO