"Nimeni nu credea ca va ajunge asa la altar". Gestul acestei mirese i-a impresionat pe americani

Dată publicare: 09-09-2013 09:49
Dată actualizare: 12-09-2013 07:05


mireasa

O femeie din Statele Unite si-a indeplinit un vis ce parea incredibil dupa ce a ramas paralizata incercand sa salveze viata unui alt barbat.

Alissa Boyle Grimes a pasit pe propriile picioare spre altar casatorindu-se in aceasta sambata dupa ce doctorii i-au spus anul trecut ca nu va putea merge niciodata, relateaza postul CBS.

In februarie 2012, tanara din Ohio s-a oprit sa ajute un barbat care se rasturnase cu jeep-ul pe un pod. O alta masina a obligat-o insa sa sara de pe pod, accident in urma caruia a ramas paralizata.

Cu o vointa de fier, Alissa s-a hotarat sa le arate medicilor ca poate invinge soarta. La un an de la accident tanara s-a casatorit cu Nathan intr-o nunta "desprinsa din basme".

Nu a vrut sa mearga in scaun cu rotile spre altar asa ca, cu multe chinuri si eforturi, a invatat din nou sa mearga. La altar a ajuns ajutata de un cadru. Acum visul ei este sa nu-l mai foloseasca deloc.

"Mi-am indeplinit parca fiecare obiectiv de cand am avut accidentul. Nunta era ultimul" a declarat fericita tanara.

Pentru ca este considerata o eroina si  si-a riscat viata ca sa salveze un alt om, o organizatie non profit numita "Jamie’s Dream Team" i-a organizat gratis nunta si i-a facut cadou o calatorie in luna de miere.

"Nu ne vine inca sa credem ca a ajuns pe propriile picioare la altar" au povestit prietenii ei.

Sursa: CBS

Tags: nunta, mireasa, sua,


VIDEO PROTVPLUS.RO