Nicio femeie nu vrea sa pateasca asa ceva la prima intalnire. Ce idee a avut un tanar

Dată publicare: 10-05-2012 12:56
Dată actualizare: 12-06-2012 18:34


Prima intalnire

Fluturi in stomac, griji pentru vestimentatia aleasa sau frica de momente stanjenitoare de tacere. Niciunul dintre aceste lucruri nu l-a preocupat prea tare pe un tanar din Statele Unite, aflat la prima intalnire cu o domisoara.

Cei doi au mers la un meci de baseball, iar amorezul a tinut in mana, pe toata durata partidei, un afis pe care a scris "PRIMA INTALNIRE".

Lucrurile au mers si mai departe, in momentul in care mesajul a fost observat de crainicul arenei. In doar cateva momente, televiziunea care transmitea meciul a afisat un sondaj prin care telespectatorii erau invitati sa voteze daca va mai exista si o a doua intalnire pentru cei doi. Rezultatele au fost stranse: 51% au spus "Da", iar 49% au spus "Nu".

Gestul pe care il fac milioane de oameni in fiecare zi, interzis in scoli. Explicatia autoritatilor e de-a dreptul socanta

Organizatorii evenimentului au vrut neaparat sa ia o reactie si de la tanara implicata, iar ea a marturisit ca intalnirea a debutat nefericit - masina partenerului s-a stricat - insa a spus ca-i va acorda si o a doua intalnire, in uralele publicului.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO