Nici un medic nu a crezut-o. Intuitia materna a fost cea care i-a salvat copilul de la moarte

Dată publicare: 27-10-2012 17:22
Dată actualizare: 31-10-2012 20:03


Mama

Lynn Darmon, din Michigan, SUA, este convinsa ca a putut simti ca ceva este in neregula cu unul dintre copiii sai, inca inainte ca acesta sa se fi nascut.

“Era pur si simplu o senzatie ca ceva nu este bine. Nu ca ceva era rau in legatura cu sarcina, ci ca ceva rau urma sa se intample, in legatura cu sanatatea copilului”, a spus Darmon intr-un interviu pentru ABC News.

“Nu stiam exact la ce sa ma astept, dar trebuia sa fiu pregatita pentru cand avea sa se intample”.

Bebelusul Ali a venit pe lume perfect sanatoasa, asa ca femeia se pregatea sa dea uitarii premonitiile negative. “La zece zile de la nastere imi amintesc ca am tinut-o in brate si am avut din nou acel sentiment, ca ceva nu este in regula cu ea.”

Cum il influenteaza pe fat starile emotionale prin care trece mama

Pediatrul a incurajat-o sa o duca pe cea mica la camera de garda, mai mult pentru a-si calma temerile. Medicii i-au spus ca nu este nimic in neregula cu copilul, insa femeia a refuzat sa semneze actele de externare si sa plece. In cele din urma, Dr. Bishara Freji, medic pediatru specializat in boli infectioase, a incurajat-o sa ii spuna despre ce crede ca este vorba. “Atunci m-am uitat la fiica mea, am privit-o in ochi, si am realizat imediat ca problema era la abdomen. Pur si simplu mi-am dat seama”, spune Darmon.

Tomografia a confirmat diagnosticul femeii: bebelusul suferea de o boala rara, greu de detectat, la intestinul subtire, care ar fi putut fi fatala, daca nu era descoperita la timp.

“A ajuns pe masa de operatie la 2 ore dupa ce ne-am intalnit”, spune medicul. “Sunt un medic cu experienta, dar mama mea inca insista ca uneori intuitia ei e mai buna decat instrumentele noastre. Uneori are dreptate.”

Privind in urma, Darmon este convinsa ca ceea ce a simtit nu a fost simpla intuitie materna, ci o adevarata premonitie.

Doctorul Larry Dossey, autorul cartii Puterea premonitiei, spune ca aproape doua treimi dintre oameni experimenteaza cel putin un astfel de fenomen paranormal de-a lungul vietii, cel mai adesea fiind vorba despre femei si copii.

Sursa: ABC News


VIDEO PROTVPLUS.RO