Ni se intampla tuturor cel putin o data in viata, dar pe el l-a transformat in leguma

Dată publicare: 25-11-2011 09:18
Dată actualizare: 28-10-2012 03:24


barbat intepat de viespe

Un barbat a ramas paralizat, iar viata lui a devenit un cosmar, dupa ce a fost intepat de o viespe. Cazul lui i-a uimit pe medici, mai ales pentru ca barbatul nu a fost pentru prima data intepat de aceste insecte.

Britanicul David Batten, de 48 de ani, a intrat in soc anafilactic, care i-a lasat creierul fara oxigen, iar asta l-a condamnat la o viata de cosmar.

Zace de sapte saptamani intr-un pat de spital, este incapabil sa se deplaseze, sa vorbeasca sau sa-si recunoasca sotia.

Cu toate acestea, medicii cred ca exista sanse ca barbatul, tatal a trei copii, sa se recupereze complet. Sotia lui, insa, a ajuns la capatul puterilor si aproape ca si-a pierdut orice speranta: “Este ca si mort, iar viata noastra este complet data peste cap. Nu pot sa cred ca sotul meu – un om atat de activ si puternic – nu poate acum sa se miste si sa vorbeasca”.

David, care are propria lui afacere in domeniul instalatiilor, a cazut inconstient dupa ce o viespe l-a intepat in cap.

Barbartul a mai fost intepat de viespe inainte cu o luna, cand nu a patit nimic. Medicii cred ca prima intepatura i-a dezvoltat in sange anticorpi alergici si de aceea la urmatoarea a devenit atat de vulnerabil.

In ciuda optimismului afisat, medicii recunsoc ca sunt in fata unui caz absolut socant. Cum semnele vitale sunt bune, iar activitatea neurologica este intensa, ei spera ca David isi va reveni curand.

Totusi, el este in aceeasi stare aparent vegetativa de sapte saptamani.

 

 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO