"Ne faceti sa fim mandri ca suntem ziaristi". Cadoul celor de la Chicago Tribune pentru Boston Globe

Ultima actualizare: 26-04-2013 06:59
Pizza

Intr-o demonstratie de colegialitate impresionanta, ziarul Chicago Tribune le-a cumparat celor de la Boston Globe zeci de cutii cu pizza, in semn de respect pentru cum si-au facut meseria dupa atentatul care a avut loc acum o saptamana.

Pentru a acoperi cat mai bine subiectul care a tinut prima pagina in presa din toata lumea, cazul atentatului din Boston, jurnalisti de la Boston Globe au muncit zi si noapte, fara intrerupere.

Dorind sa isi arate respectul pentru cum si-au facut treaba, colegii lor de la Chicago Tribune le-au cumparat acestora zeci de cutii cu pizza.

"Putem doar sa ne imaginam ce saptamana epuizanta si dramatica a fost pentru voi si pentru orasul vostru. Colegii vostri din Chicago si din toata tara va respecta insa enorm pentru cum ati acoperit acest eveniment, va asigur acest lucru. Ne faceti sa fim mandri ca suntem jurnalisti. Nu putem sa va cumparam somnul pierdut, insa macar lasati-ne sa va cumparam de mancare" , era scris pe bilet, iar la final era semnat "Colegii vostri de la Chicago Tribune".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO