"Ne bucuram ca a murit". Motivul pentru care sase frati au avut aceasta reactie, dupa decesul mamei

Dată publicare: 11-09-2013 16:20
Dată actualizare: 14-09-2013 00:56


anunt

Cand Marianne Theresa Johnson-Reddick a murit luna trecuta, copiii ei au dat un anunt mortuar in ziarul local.

Dar in loc sa deplanga decesul mamei lor, ei au descris-o ca pe o persoana foarte cruda, care i-a agresat si chiar torturat toata viata lor, potrivit Daily Mail.

Cei sase copii care inca traiesc au publicat “tributul” in Reno Gazette-Journal, pe 10 septembrie, femeia decedand la sfarsitul lunii august, la varsta de 78 de ani.

Familia spune ca acum “ne putem trai restul vietii in liniste” si in acelasi timp indeamna la “razboi” impotriva violentei indreptate catre copii.

Copiii au scris, intre altele, in anuntul respectiv: “Marianne Theresa Johnson-Reddick, nascuta pe 4 ianuarie 1935, a murit singura in 30 august 2013. A trait si dupa ce doi din copiii ei au murit si si-a petrecut viata torturandu-si fii si fiicele in toate felurile posibile. In timp ce ea si-a neglijat si abuzat copiii mici, a refuzat sa permite altora sa aiba grija de ei.

Cand copii au devenit adulti, a torturat pe oricine a indraznit sa-i iubeasca… Copiii care sunt acum in viata vor trai in continuare in liniste, stiind ca a luat sfarsit cosmarul lor”.

John F. Maher, editorul Reno Gazette-Journal a confirmat ca anuntul este cat se poate de autentic, iar copiii au platit pentru publicarea lui.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO