"N-am mai fost treaz de la 15 ani". Vrea sa renunte la alcool, dupa ce a baut cate 33 de beri pe zi timp de 45 de ani

Dată publicare: 15-07-2015 10:32
Dată actualizare: 18-07-2015 07:00


David Hanmore

Un barbat de 60 de ani, care este acoolic de aproximativ 45 de ani, dupa cum chiar el recunoste, este decis sa renunte la viciul care i-a ruinat viata.

David Hanmore, poreclit "Disco Dave", din Marea Britanie, bea cate 33 de halbe de bere pe zi si spune ca n-a mai fost treaz niciodata de la varsta de 15 ani. Dave isi spune povestea intr-un documentar produs de postul tv Channel 5.

Barbatul, care este acum bunic, spune ca acum vrea sa vada cum e sa traiesti fara alcool: "Ar fi trebuit sa fac asta cu multi ani in urma, cand aveaa 20, 30 de ani."

Dave locuieste in Jaywick, odata o statiune la malul marii, acum - una din cele mai sarace localitati din Regatul Unit. O jumatate din populatia de 5.000 de suflete a asezarii traieste din ajutoare sociale. Rata somajului este ridicata, precum si cea a criminalitatii. Hanmore este unul din personajele care a avut de-a face cu autoritatile foarte des.

"Politia ma stie de cand aveam 8 ani, dar la 16 ani am ajuns prima data in inchisoare", spune el. Anul acesta a reusit sa se tina departe de probleme si asta intentioneaza sa faca si in viitor. Daca a facut acest prim pas important, este decis sa-l faca si pe al doilea - sa renunte la alcool, de dragul nepotilor sai.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO