"N-am crezut niciodata ca voi arata ca inainte". Femeia care a purtat o masca timp de doi ani si-a vazut in premiera chipul

Dată publicare: 06-10-2014 16:09
Dată actualizare: 09-10-2014 06:59


Dana Vulin

Dana Vulin, in varsta de 28 de ani, femeia care a fost incendiata de o sotie geloasa, Natalie Dimitrovska, in 2012, si care a trait timp de doi ani cu o masca pe fata, a reusit pentru prima data de atunci sa-si revada chipul.

Dana a fost stropita cu metanol si apoi incendiata de Natalie, care era geloasa ca tanara vorbise cu sotul ei la o petrecere, fiind de asemenea invidioasa si pe frumusetea ei, potrivit Daily Mail.

Citeste si: O femeie din SUA a trecut prin 36 de operatii estetice pentru a se transforma intr-o papusa Barbie. Cum arata acum

Dupa doi ani si jumatate, timp in care a fost supusa la peste 30 de operatii de reconstructie chirurgicala, si timp in care a fost nevoita sa poarte tot timpul o masca, Dana si-a revazut, pentru prima data de atunci, chipul.

Tanara si-a dat jos masca pentru prima data in timpul unei emisiuni televizate. "A fost coplesitor, sper ca acum imi voi putea continua viata. Nu am crezut niciodata ca voi privi in oglinda si voi arata ca inainte", a spus Dana.

Insa, recuperarea nu a fost usoara. Mai ales daca tinem cont ca in cei doi ani de operatii estetice, Dana a aflat si ca sufera de cancer cervical, boala pe care a invins-o insa.

 

Sursa: Daily Mail

Tags: dana vulin, chip, ars, masca,


VIDEO PROTVPLUS.RO