Mutilata pentru ca era prea frumoasa. O studenta a fost atacata cu acid de o prietena geloasa

Dată publicare: 07-01-2014 12:53
Dată actualizare: 10-01-2014 06:56


acid

O studenta din Marea Britanie i-a aruncat acid sulfuric pe fata unei prietene, pentru ca era geloasa pe frumusetea ei.

Mary Konye, 21 de ani, s-a deghizat intr-o femeie musulmana, si-a acoperit chipul cu un val, apoi si-a urmarit prietena, pe Naomi Omi, si i-a aruncat acidul in fata. Se pare ca Naomi, angajata unui magazin Victoria’s Secret, ii spusese odata lui Mary ca este urata, relateaza Daily Mail.

Urmarile atacului au fost brutale; Naomi a inceput sa urle de durere si a simtit cum fata si parul ii miroseau a ars - asta a declarat tanara in fata instantei.

Naomi a ramas cu cicatrici permanente dupa acest atac. Cazul ei este judecat acum de instanta, iar Mary Konye risca sa-si petreaca toata tineretea dupa gratii pentru fapta ei.

In timpul procesului, martorii au afirmat ca Mary Konye a fost inspirata de cazul modelului Katie Piper in planul ei de razbunare. Piper a fost, de asemenea, desfigurata cu acid sulfuric.

Procurorul Gareth Patterson a spus ce cele doua tinere au avut o relatie de prietenie cu suisuri si coborasuri. Mary Konye a recunoscut ca la un moment dat a amenintat-o pe Naomi Oni ca o stropeste cu acid, insa neaga ca ea ar fi autoarea atacului.

VEZI AICI fotografii cu Naomi, inainte si dupa atacul cu acid.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO