"Mowgli din Siberia". Povestea tanarului care a trait 16 ani intr-o coliba de pamant, in salbaticie


Ultimul update: Sambata 14 Septembrie 2013 00:56
Data publicarii: Miercuri 11 Septembrie 2013 09:50
Categorie: Bizar
Mowgli

Un tanar de 20 de ani din Siberia pretinde ca a trait timp de 16 ani in salbaticie alaturi de parintii lui.

Poreclit "Mowgli din Siberia", tanarul in varsta de 20 de ani le-a povestit autoritatilor din regiunea Altay ca parintii sai l-au crescut in salbaticie intr-o coliba de pamant din 1997, relateaza Russia Today.

Tanarul a cerut ajutor celor din orasul Belokurikha dupa ce a petrecut singur cateva luni crunte in paduri. Baiatul a povestit ca parintii l-au parasit in luna mai, ca a fost nascut in 1993 si ca parintii l-au dus de la 4 ani in padure.

O localnica l-a adus in atentia autoritatilor care au promis ca il vor ajuta sa fie identificat, cu toate ca nasterea sa nu a fost inregistrata.

"Nu are educatie, aptitudini sociale si nu cunoaste nimic despre lumea din afara padurii" a declarat un avocat pentru RIA Novosti.

Autoritatile au povestit ca baiatul arata normal si este sanatos, desi are aspectul unui adolescent de 15 ani. "Vorbeste lent pentru ca a trait in singuratate" au explicat acestea adugand ca tanarul s-a intors in coliba din padurea din apropiere.

Padurile intinse din Sibiria au ascuns un numar mare de oameni ce au crescut in singuratate si care au fost numiti de localnici Mowgli dupa personajul din "Cartea Junglei" de Rudyard Kipling.

In 1978, geologii sovietici au descoperit o familie care a supravietuit in salbaticie timp de 40 de ani. Oamenii nu stiau ca a avut loc Al Doilea Razboi Mondial iar cei doi copii ai lor nu mai vazusera alti oameni in afara de parintii lor.

Sursa foto: Russia Today
 

Sursa: Russia Today

VIDEO PROTVPLUS.RO