Motivul UNIC pentru care o femeie a slabit 90 de kilograme intr-un an si jumatate

Dată publicare: 07-09-2012 07:25
Dată actualizare: 27-09-2012 09:22


Janette Colantonio

Satula sa fie amendata fiindca nu poarta centura de siguranta, o femeie din Statele Unite s-a pus pe slabit. Ajunsese sa cantareasca 180 de kilograme, asa ca banda nu o cuprindea.

Astfel motivata, a reusit sa dea jos 90 de kilograme in doar un an si jumatate. Asta doar cu dieta si exercitiu fizic, fara pastile sau interventii chirurgicale.

In martie, anul trecut, Janette trecea de 180 de kilograme si din aceasta cauza niciodata nu isi putea prinde centura de siguranta. Nu a fost, asadar, mirata cand un politist a oprit-o in trafic si a amendat-o.

Janette Colantonio: "Am vazut girofarul in spatele meu si mi-am dat seaman imediat pentru ce voi fi amendata".

Aceasta ultima penalizare i-a dat, insa, de gandit.

Janette Colantonio: "Au fost mai multe lucruri care se adunasera. Odata cu acea amenda parca m-am trezit la realitate. Nu stiu daca as fi facut-o atat de rapid daca nu as fi primit-o".

Dupa un an, rezultatele erau deja vizibile.

Janette Colantonio: "Nu imi vine sa cred ca am slabit 90 de kilograme intr-un an si jumatate, mai ales fara operatii si pastile".

Janette vrea sa continue dieta. Telul ei este sa ajunga la 65 de kilograme. Isi doreste ca exemplul ei sa le ajute pe femeile care au probleme cu greutatea.

Bucuroasa de rezultate a decis sa il caute pe politistul care a amendat-o si sa ii multumeasca.

Mark Amos, politist: "Se intampla des, tinand cont de rata obezitatii in Carolina de Sud. Sa speram ca ea va oferi un prim exemplu".

Cifrele arata ca 60 la suta dintre soferii supraponderali poarta foarte rar centura de siguranta si din aceasta cauza riscul de a-si pierde viata intr-un accident rutier este cu 50 la suta mai mare.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO