Motivul revoltator pentru care un barbat ii punea steroizi in mancare sotiei, pe ascuns

Dată publicare: 02-11-2011 15:20
Dată actualizare: 15-09-2012 17:57


steroizi

Din prea multa dragoste pentru sotie, manifestata insa intr-un mod realmente bolnav, unui barbat nu doar ca i-a fost interzis sa-si vada nevasta, ci chiar era sa ajunga la inchisoare.

Britanicul Dalwara Singh isi iubea mult sotia si ar fi dorit ca ea sa stea permanent acasa, sa-i gateasaca si sa aiba grija de cei doi copii ai lor.  Dorintele lui corespund unui ideal pe care si alti barbati il au, dar modul prin care Singh a incercat sa-si atinga scopul era sa-l trimita la inchisoare.

Barbatul punea in secret steroizi in mancarea sotiei, astfel incat aceasta s-a ingrasat foarte mult, s-a umplut de cosuri si i-a crescut mult par pe corp si pe fata.

Biata femeie nu mai indraznea nici sa iasa din casa si nu intelegea ce i se intampla.

Steroizii au fost descoperiti intamplator, dupa ce unul dintre copii l-a vazut ascunzand ceva in dormitor.

In fata instantei, Singh a recunoscut fapta, dar a tinut sa precizeze ca nu si-a dat seama ce efecte devastatoare vor avea substantele asupra unei femei. El spune ca i-a dat sotiei numai 4-5 doze de steroizi.

Judecatorii l-au condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, pentru ca fapta lui nu poate fi totusi incadrata la otravire.

In schimb, barbatul locuieste acum singur si este obligat sa achite toate facturile pentru familia lui, dar nu mai are voie sa-si vada sotia. El va urma in paralel si un program de consiliere psihologica.

Sursa: Daily Telegraph

Tags: abuz, sotie,


VIDEO PROTVPLUS.RO