Motivul pentru care zeci de tineri isi tin telefonul deasupra unor locuri periculoase. Trendul bizar de pe retelele sociale

Dată publicare: 05-10-2015 17:28
Dată actualizare: 08-10-2015 07:07


provocare telefon

Un nou trend bizar a aparut pe retelele sociale. Utilizatorii se provoaca reciproc sa-si faca o fotografie in timp ce isi tin telefoanele deasupra unor locuri periculoase.
 

Singura regula e ca telefonul trebuie tinut doar cu doua degete: cel mare si aratatorul. Internautii si-au pus creativitatea la lucru si s-au fotografiat tinandu-si telefoanele deasupra unei guri de canal, a Marelui Canion sau Cascadei Niagara, scrie The Telegraph.

Trendul a pornit de la o formatia americana Twenty Duo Pilots, care s-au filmat in luna iulie in timp ce isi tineau telefonul intre lift si casa scarii, iar clipul publicat de ie pe YouTube a strans peste 250.000 de vizualizari.

Spre deosebire de cea mai populara provocare virtuala, The Ice Bucket Challenge, al carei scop era consientizarea sclerozei amiotrofice si efectuarea donatiilor pentru gasirea unui tratament, "Extreme Phone Pinching", asa cum a fost denumita provocarea actuala, nu are alt scop in afara de a-i distra pe utilizatori.

Sursa: The Telegraph


VIDEO PROTVPLUS.RO