Motivul pentru care Vladimir Putin a fost surprins cu un topor gigantic in mana. "E cea mai noua arma a Rusiei"


Ultimul update: Sambata 29 August 2015 07:16
Data publicarii: Miercuri 26 August 2015 11:50
Categorie: Stiri externe
Vladimir Putin cu un topor urias in mana FOTO AGERPRES

Cunoscut pentru posturile inedite in care se lasa fotografiat, liderul de la Kremlin a reusit sa surprinda si cu prilejul inaugurarii unui salon de aviatie.

Prezent la deschiderea salonului de aviatie si tehnoca aerospatiala MAKS-2015, desfasurat langa Moscova, Vladimir Putin a fost surprins cu un topor urias in mana. Nu e vorba insa de o arma, ci de un obiect zburator – sau, cel putin, asa sustine inventatorul sau, tanarul inginer Pavel Komarov, in varsta de numai 17 ani

Din imagini se vede, de altfel, ca toporul este foarte usor si ca are montat un motor in lama. Creatorul sau sustine ca toporul zboara fara probleme, insa Vladimir Putin a manifestat dubii in acest sens, chair daca i-a urat succes pe viitor tanarului inventator.

Bizarul topor zburator prezentat la MAKS-2015 nu e insa tocmai o premiera. Potrivit televiziunii ruse LifeNews, doi tineri rusi au prezentat un aparat similar acum doua luni. De dimensiuni mai mici, acesta chiar zboara, cu viteze pana la 70 de kilometri pe ora.

Ambele aparate au starnit multe comentarii in Rusia, multi utilizatori ai retelelor sociale sugerand ca ar fi cea mai noua arma din arsenalul lui Putin sau “modelul rusesc de drona” – ironizand astfel anunturile oficiale ale Kremlinului privind diverse tehnologii militare care le-ar depasi pe cele ale Pentagonului.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO