Motivul pentru care o tanara superba a fost refuzata la angajare. Ce s-a descoperit despre trecutul ei

Ultima actualizare: 28-05-2014 07:05
Fata

O tanara din Marea Britanie era pe cale sa fie acceptata pentru jobul pe care si-l dorea dintotdeauna: acela de a fi insotitoare de bord la Emirates Airlines. Compania si-a retras oferta in momentul in care si-a dat seama ca fata suferise de depresie.

Megan Cox, de 22 de ani, din Somerset, Marea Britanie, era cat pe ce sa semneze pentru slujba mult visata. Emirates Airlines ii oferise un job de insotitoare de zbor, dar si-a retras oferta cand a analizat mai atent istoricul medical al fetei.

Megan suferise in 2012 de depresie, din cauza unor motive intemeiate, sustine ea - aceasta fiind si cauza pentru care in cele din urma nu a mai fost angajata. Revoltata de decizia companiei, tanara a deschis o pagina de Facebook, pe care a numit-o Emirates Against Depression, prin care doreste sa aduca in atentia publicului nedreptatea ce i-a fost facuta.

 
 

Ti se rupe inima sa vezi ca iti pierzi jobul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna doar pentru ca esti o fiinta umana”, a comentata Megan, citata de Australia News.

Emirates are un proces de recrutare clar si corect si e un angajator ce ofera oportunitati egale. Nu putem comenta asupra cazurilor individuale de recrutare”, a venit rasupunsul companiei, pe care un purtator de cuvant l-a dat pentru The Independent.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO