Motivul pentru care o tanara din India a fost obligata de parinti sa se marite cu un maidanez. "Nu sunt deloc fericita"

Dată publicare: 08-09-2014 16:03
Dată actualizare: 11-09-2014 00:10


Nunta India

O casatorie mai putin obisnuita in India, unde o tanara de 18 ani a fost obligata de propriii parinti sa se marite cu un caine maidanez, pentru a scapa de spiritele rele care ar fi bantuit-o. Patrupedul a fost ales chiar de tatal fetei.

Mangli Munda este banuita de familie ca ar fi stapanaita de spirite rele. Pentru a scapa de acest blestem, tatal tinerei a gasit o solutie mai putin obisnuita si si-a obligat fata sa se casatoreasca cu un caine vagabond, pe care chiar el l-a gasit pe strazi. Nu e de mirare ca tanara nu a fost multumita cu alegerea parintilor ei: "Nu sunt fericita in aceasta casatorie", a declarat Mangli, care traieste  impreuna cu familia intr-o zona retrasa din India.

"Trebuie sa investim bani in aceasta nunta. Numai asa va scapa de ghinion si va obtine bunavointa comunitatii", a spus si mama tinerei, care nu vede nimic neobisnuit in uniunea dintre fiica ei si maidanezul pe nume Sheru, scrie Yahoo News.

Din fericire pentru tanara mireasa, casatoria nu este recunoscuta din punct de vedere legal, ceea ce inseamna ca fata nu va fi nevoita sa-si petreaca restul vietii alaturi de un caine.

Chiar daca pare o ciudatenie pentru occidentali, in tinutul Jharkhan din estul Indiei, o astfel de ceremonie nu este ceva iesit din comun. Potrivit traditiei, este un obicei care ii va asigura lui Mangli un mariaj lung, atunci cand se va casatori cu un barbat.

Sursa: Yahoo News

Tags: nunti, casatorii, india,


VIDEO PROTVPLUS.RO