Motivul pentru care China a interzis videourile in care oamenii manaca banane. Ce cred internautii despre aceasta decizie

Ultima actualizare: 10-05-2016 07:07
fetite mancand banane

Autoritatile chineze au introdus un nou set de reguli in ceea ce priveste materialele video postate pe internet. Utilizatorii retelelor sociale nu mai au voie sa se filmeze in timp ce mananca o banana in mod lasciv.

Site-urile trebuie sa fie de acum vigilente si sa indeparteze orice material neconform. In aprilie, Ministerul Culturii chinez a anuntat ca investigheaza mai multe platforme online banuite ca ar avea materiale imorale care "dauneaza societatii".

In ciuda acestor interdictii, popularitatea acestui gen de site-uri este in crestere. Trei sferturi dintre utilizatori sunt barbati si 26% au sub 18 ani, conform celor de la Mirror.

Internautii au fost nauciti de aceasta veste si multi sustin ca monitorizarea continutului site-urilor va fi foarte greu de realizat. Unii spun ca legea ce interzice mancatul bananelor in materialele video este o prostie si ca fetele care se filmeaza astfel vor alege castravetii sau alte obiecte cu o forma asemanatoare.

China are una dintre cele mai restrictive politici in ceea ce priveste internetul, sub presedintele Xi Jinping. Site-urile sunt sterse daca sunt considerate critice la adresa guvernului, iar presa internationala este restrictionata.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO