Motivul pentru care acest barbat nu isi poate saruta iubita in public. "Este stanjenitor". Cum arata femeia

cuplu care se saruta in contre-jour

Un barbat de 42 de ani sustine ca nu isi poate arata afectiunea in public fata de iubita sa intrucat primeste mereu priviri rautacioase.

Shakey Finks, in varsta de 42 de ani, sustine ca nu isi poate saruta iubita in public fara sa fie considerat pedofil, si asta pentru ca iubita lui pare mult mai tanara decat varsta ei - 32 de ani.

Britanicul spune ca este ingrozit si ii este teama sa mai iasa din casa, de teama sa nu fie acuzat de pedofilie.

Cei doi s-au cunoscut in urma cu doi ani si sase luni mai tarziu au devenit un cuplu. Insa, relatia lor nu a fost deloc roz de la inceput pentru ca oamenii ramaneau socati cand ii vedeau impreuna pe strada.

Acesta sustine ca din cauza faptului ca iubita sa arata mult mai tanara, a fost hartuit si jignit pentru ca are o relatie cu ea, scriu cei de la Mirror. Mai mult, politia l-ar fi obligat sa poarte o copie dupa permisul de conducere al acesteia ca sa demonstreze ca nu este minora.

Citește și
Marie-Louise Warner
Cum arata femeia care sustine ca a fost fortata sa se mute pentru ca vecinele nu suportau sa o vada topless. "Erau geloase"
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

"Am fost la politie sa dau explicatii, mi s-a verificat istoricul si nu am nicio problema. Nu am fost arestat in viata mea, nu am cazier. De fiecare data cand ne vad impreuna, mamele isi trag copiii aproape, de teama. Stiu ca Jessica nu arata de varsta ei, este micuta si firava, dar este o femeie in toata firea" a declarat acesta pentru Mirror.

La randul ei, Jessica, iubita lui, spune ca este penibila situatia in care este pusa. "Am ajuns sa fim depresivi amandoi, suntem tristi si este stanjenitor. Nu este normal ce ni se intampla".

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
A fost refuzat intr-un parc de distractii pentru ca era prea gras. Cum arata tanarul dupa ce a slabit 100 de kg in 9 luni
A fost refuzat intr-un parc de distractii pentru ca era prea gras. Cum arata tanarul dupa ce a slabit 100 de kg in 9 luni

Un tanar a reusit o performanta uluitoare si a slabit in 9 luni peste 100 de kilograme.

Cum arata femeia care sustine ca a fost fortata sa se mute pentru ca vecinele nu suportau sa o vada topless.
Cum arata femeia care sustine ca a fost fortata sa se mute pentru ca vecinele nu suportau sa o vada topless. "Erau geloase"

O femeie de 59 de ani sustine ca a fost nevoita sa se mute si sa vanda casa pentru ca vecnii ei erau gelosi pe felul in care arata atunci cand face plaja.

La 52 de ani, are numai iubiti adolescenti, pentru ca altii sunt
La 52 de ani, are numai iubiti adolescenti, pentru ca altii sunt "plictisitori". Cum arata femeia care a avut 250 de relatii

La 52 de ani, o femeie de afaceri din Marea Britanie se lauda ca isi da intalniri cu tineri de 18 ani si ca a avut cel putin 250 de iubiti tineri, pentru ca, spune ea, barbatii de varsta ei sunt "plictisitori".
 

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.