Motivul pentru care această mireasă a reuşit să şocheze un continent întreg. Ce a povestit la TV

Ultima actualizare: 23-07-2019 12:14
mireasa

Amanda Teague, în vârstă de 46 de ani, din Irlanda de Nord, a reuşit să şocheze un întreg continent cu nunta sa. Femeia s-a căsătorit cu fantoma unui pirat decedat în urmă cu 300 de ani.

Amanda a reuşit să apară pe prima pagină a publicaţiilor din Europa, după ce a îmbrăcat rochia de mireasă şi s-a căsătorit în 2016 cu o fantomă.

Nunta a avut loc pe ape internaţionale deoarece căsătoria nu ar fi fost niciodată recunoscută în  Irlanda.

Femeia a revenit în atenţia presei după ce a anunţat că a divorţat de Jack, fantoma pirat, pentru că soţul îi fură toată energia.

"Jack era un vampir energetic. Eram sursa lui de energie şi m-am îmbolnăvit, de asta am decis să divorţez", a declarat femeia în cadrul emisiunii "This Morning".

Toţi cei care au văzut imaginile s-au întrebat cum de au reuşit prezentatorii să rămână serioşi pe parcursul întregului interviu.

Amanda a povestit că povestea de iubire a început în 2014, atunci când a simţit prezenţa lui Jack alături de ea. La doi ani de la acel moment, femeia a decis să îl ia de bărbat.

Cei care au urmărit emisiunea s-au declarat şocaţi de ceea ce a povestit Amanda, oamenii recomandându-i să consulte un psiholog.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO