Motivul neobisnuit pentru care aceasta tanara a rupt logodna cu iubitul ei. Ce i-a propus viitorul ei sot

Dată publicare: 14-09-2016 17:19
Dată actualizare: 17-09-2016 07:03


cuplu - Shutterstock

O tanara din India a rupt logodna cu iubitul ei dintr-un motiv absolut neobisnuit. Tanara nu a putut trece peste una dintre dorintele lui, asa ca a decis sa se desparta de el.

Karishma Walia avea aranjata o casatorie cu un barbat respectabil din New Delhi, dar totul s-a destramat dupa ce viitorul ei sot i-a spus ca scape de cainele pe care il avea. De cateva luni, parintii celor doi aranjesara detaliile nuntii, iar cei doi erau de acord sa isi uneasca destinele.

Dar problema cainelui a fost mai mare decat se asteptatu cei doi si in final, femeia a decis sa renunte la viitorul sot. Conform Mirror, o amica a postat o conversatie de pe WhatsApp dintre cei doi, in care discutau acest subiect.

Ea: Asteptam un raspuns din partea ta, cainele chiar va fi o problema intre noi"
El: Putem gasi o solutie? Nu vreau ca acest caine sa intervina in viata noastra amoroasa si nici nu vreau sa doarma cu noi in pat. Plus, mamei mele nu i-au placut niciodata cainii
Ea: De aceea ti-am spus ca nu va functiona relatia
E: Esti serioasa?
Ea: Da, mereu vom avea aceasta problema.
El: Esti sigura de decizia pe care ai luat-o?
Ea: Da, faptul ca am un caine si imi doresc un animal de comapnie nu este ceva trecator. Nu imi voi abandona cainele pentru nimeni
El: Imi pare rau ca spui asta. Dar atunci marita-te cu cainele
Ea: Nu trebuie sa fii arogant doar pentru ca lucrurile nu au mers bine intre noi

 

Sursa: Mirror

Tags: logodna, sot, caine,


VIDEO PROTVPLUS.RO