Motivul incredibil de stupid pentru care o mama a inscenat moartea fiicei sale

Dată publicare: 09-01-2012 09:01
Dată actualizare: 07-10-2012 12:24


Costa Rica

Toti oamenii iubesc concediile si ar inventa orice ca sa si le prelungeasca, insa o femeie a recurs la o masura extrema pentru cateva zile in plus de odihna.

Joan Barnett, care este angajata la un liceu din Manhattan, a inventat o minciuna incredibila pentru a-si prelungi cu o saptamana concediul in Costa Rica.

Femeia a pus-o pe una din fiicele sale sa sune la administratia scolii si sa anunte ca sora ei a murit de atac de cord in timpul vacantei in Costa Rica si din acest motiv mama ei avea nevoie de o prelungire a perioadei de concediu.

La intoarcere din vacanta, femeia a prezentat la departamentul de resurse umane un certificat de deces emis de autoritatile din Costa Rica, in baza caruia urma sa-i fie aprobabt concediul, insa unul din angajati a observant cateva neconcordante pe acest document. A facut cateva investigatii si a aflat ca Joan Barnett isi rezervase anterior biletele de avion si cazare in Costa Rica pentru toata perioada.

In final, femeia a recunoscut toata povestea. Minciuna a costat-o locul de munca de pe urma caruia castiga anual aproape 40.000 de dolari, iar acum risca si o sanctiune penala pentru fals.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO