Motivul emotionant pentru care sute de oameni s-au imbracat in halate roz la inmormantarea prietenului lor

Ultima actualizare: 09-12-2014 06:52
max lewis

Max Lewis, un adolescent de 19 ani, din Melksham, Marea Britanie, a murit in mod tragic dupa ce masina in care se afla s-a ciocnit frontal cu o dubita.

Vestea mortii lui Max, un tanar foarte popular, i-a intristat pe colegi si prieteni, care au venit in numar mare la inmormantare. Mama lui Max le-a cerut tuturor celor prezenti la funeralii sa onoreze amintirea fiului ei si sa se imbrace in ceva care sa redea gusturile sale vestimentare, scrie Daily Mail.

Asa ca la inmormantare, 450 de tineri au venit imbracati in halate roz, cu buline albe, una dintre tinutele preferate ale lui Max, iar gestul lor a emotionat-o profund pe mama indurerata, care a tinut un discurs scurt.

 

"Ai stiut mereu cine esti. Erai hotarat, aventuros, jucaus, amuzant, siret, energic si foarte atent cu cei din jur. Ai lasat un gol imens in vietile si in inimile noastre. Dragi tineri, aveti grija de voi pentru ca este atat de greu pentru parinti sa va piarda", a spus mama lui Max printre lacrimi.

Max a murit dupa ce masina condusa de un prieten al sau a lovit o dubita. Soferul a scapat cu o fractura de pelvis si o fisura la un plaman, insa pentru Max medicii nu au mai putut face nimic. Accidentul este inca investigat de politie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO