Motivul din cauza caruia un profesor din SUA a promis sa-i dea note mari unei eleve. A fost arestat la scurt timp dupa

25-11-2014 15:59


James Quigley

James Quigley, profesor la Liceul Richardson din Texas, a fost arestat pentru abuz sexual si pentru ca a avut o relatie nepotrivita cu o eleva, in varsta de 16 ani, dupa ce a facut sex cu ea si apoi a promis sa ii dea doar note mari ca sa taca.

Cadrul didactic i-a promis o intelegere elevei, respectiv sa ii dea doar note mari, iar ea, in schimb, sa nu-i spuna nimic din ce s-a intamplat intre ei sotiei lui, care era de asemenea profesoara la acelasi liceu, potrivit Daily Mail.

In varsta de 34 de ani, barbatul a fost arestat dupa ce parintii fetei au descoperit mesajele cu continut sexual pe care acesta i le trimisese.

Eleva le-a povestit politistilor ca a facut sex cu James de doua ori, iar apoi barbatul a incercat sa o forteze sa semneze un contract prin care se obliga sa ii dea note mari, pentru ca ea sa pastreze secretul.

Fata a refuzat propunerea si i-a cerut profesorului sa o lase in pace. La scurt timp dupa, mesajele au fost descoperite de mama ei, iar James a ajuns in custodia politistilor.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO