Motivul pentru care 100 de elevi de la o scoala generala din Marea Britanie au fost trimisi acasa, de la ore

Dată publicare: 04-09-2014 11:46
Dată actualizare: 07-09-2014 06:52


elevi

100 de elevi, cu varste cuprinse intre 12 si 16 ani, au fost trimisi acasa de reprezentantii scolii la care invata, in prima zi din acest an, la doar cateva minute dupa ce au ajuns.

Se pare ca acestia au fost trimisi acasa din cauza ca nu au respectat regulile scolii din Bilston, care prevede ca toti elevii sa fie incaltati cu pantofi negri din piele, potrivit Daily Mail.

Parintii unora dintre elevi s-au declarat revoltati. Acestia au spus ca elevii aveau deja incaltaminte neagra foarte buna, care nu trebuie schimbata, si ca oricum nu inteleg care este legatura dintre incaltaminte si actual de a preda si invata.

 

"Nu o sa-i cumpar altii, va purta incaltamintea pe care o are deja. De ce sa dau bani pe alti adidasi daca cei pe care ii are sunt foarte buni?", a intrebat o mama.

Reprezentantii scolii spun ca parintii au fost informati de modificarea regulilor si de faptul ca uniforma pe care elevii trebuie sa o aiba a fost modificata, pentru a aduce mai multa mandrie in randul copiilor si pentru a evidentia standardul inalt de educatie pe care acestia il primesc.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO