Motivatia surprinzatoare a femeilor care posteaza astfel de imagini cu ele, pe un site de internet

Dată publicare: 10-05-2013 12:58
Dată actualizare: 13-05-2013 06:47


reddit gone wild

Considerat prima pagina a internetului, site-ul Reddit are o sectiune intitulata "GoneWild", unde femei care doresc sa primeasca atentie posteaza imagini cu ele ipostaze provocatoare.

Moderatorii acestei sectiuni spun ca este vorba despre "un loc pentru adultii fara prejudecati, care fac schimb de trupuri goale pentru karma, dezvaluindu-se intr-un mediu comfortabil, fara presiune".

Desi se afirma ca nuditatea de pe aceasta zona a Reddit este "100% gratuita", unele dintre femeile care isi expun corpurile dezgolite sunt rasplatite pentru eforturile lor intr-o moneda digitala, cunoscuta ca Bitcoin sau primesc cont Reddit Gold in valoare de 30 de dolari, care include functii ce nu sunt disponibile utilizatorilor obisnuiti. Principala recompensa cautata sunt insa comentariile celor care privesc imaginile.

Potrivit publicatiei The Daily Dot, utilizatoarele Reddit care posteaza astfel de imagini sunt "femei cat se poate de normale, de toate formele si marimile - mai degraba profesoare, studente, sotii si mame, decat actrite din filme pentru adulti sau modele".

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO