"Mortul" a deschis ochii chiar cand i se pregatea incinerarea pe rug: "Brusc, am vazut cum bunicul se misca"

Dată publicare: 25-12-2014 11:45
Dată actualizare: 28-12-2014 06:47


Incinerare in India

Un indian in varsta de 72 de ani, pe numele sau Deepak Singh, a "revenit la viata" cu doar cateva momente inainte sa fie incinerat, deoarece toata lumea il credea mort.

Conform Daily Mail, Deepak Singh s-a prabusit in locuinta sa din Bhilwada, in nord-vestul Indiei, chiar in fata rudelor sale ingrozite, dupa ce fusese sa hraneasca vacile. La scurt timp dupa acest incident, familia sa a primit confirmarea medicala a decesului, astfel ca a inceput pregatirile pentru incinerare, conform obiceiurilor locale.

"Dimineata, cand s-a trezit, parea sa fie bine si a spus ca se duce sa-si faca treburile. Insa dupa ce s-a dus sa hraneasca vacile s-a prabusit la pamant. Imediat am fugit la el, dar n-am mai vazut niciun semn de viata. Nu simteam niciun puls, iar inima parea ca s-a oprit. Am chemat restul familiei si toata lumea a fost de acord. Am crezut ca era mort." - a povestit nepotul sau, Banda Nalwa, in varsta de 26 de ani.

Apoi, a fost chemat un doctor local, care a confirmat ca Singh ar fi murit. Si, conform religiei Hindu, familia a inceput sa pregateasca rugul pentru arderea trupului, asa cum se procedeaza in India de mii de ani. Corpul batranului a fost pus pe cateva bucati de lemn si haine, iar rudele s-au adunat in jurul sau, intonand rugaciunile specifice.

"Si, pe masura ce volumul cantecelor crestea, brusc am vazut cum bunicul se misca. Prima data am crezut ca mi se pare, insa apoi a deschis ochii si s-a ridicat." - a mai spus nepotul.

Dandu-si seama de greseala, oamenii l-au dat repede la o parte de langa rug. "Slava Domnului ca nu am dat foc la rug, pentru ca se pare ca doar lesinase.", a mai spus tanarul.

Sursa: Daily Mail

Tags: india, deces, mort, bunic, inviat,


VIDEO PROTVPLUS.RO