“Monstrul legendar exista”. Ce au gasit cercetatorii in padurile din Siberia

Dată publicare: 14-11-2011 16:46
Dată actualizare: 30-10-2012 23:35


Yeti

Bigfoot, Yeti sau Sasquatch. Spuneti-i cum doriti, dar aflati si ca o echipa de cercetatori este absolut convinsa ca a gasit dovada existentei legendarului monstru - care ar semana cu o maimuta gigant.

Expertii din Rusia, Canada, SUA si Suedia au descoperit in padurile din Siberia copaci indoiti si impletiti intre ei. Aceasta ar fi dovada, cred specialistii, ca legendarul animal exista si isi construieste cuiburi in copaci, la fel ca urangutanii sau gorilele.

Descoperirea a fost facuta in regiunea Kemerovo din Siberia.

“Nu credem ca acei copaci pe care i-am vazut in Siberia au fost modelati de om sau de un alt mamifer. Astfel de copaci modelati au fost gasiti si in America de Nord si se potrivesc teoriei ca Bigfoot isi construieste cuiburi. Cuiburile pe care le-am vazut noi sunt construite in jurul unor copaci incolaciti in asa fel incat sa formeze o arcada”, a declarat biologul John Bindernagel, in varsta de 69 de ani.

Bigfoot isi face in general aparitia in America de Nord si Rusia, insa au existat cazuri si in Franta. O creatura similara - Yeti - ar trai in Muntii Himalaya.

Bindernagel a dezvaluit ca a incercat sa convinga si alti cercetatori sa studieze dovezile, insa acestia le-au respins ca fiind simple “farse”.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO