Momentul in care un somnambul cade de pe o cladire de 6 etaje si supravietuieste miraculos. Cum a reusit sa scape cu viata

Ultima actualizare: 26-06-2015 07:08
somnambul

Un tanar de 25 de ani din Australia a supravietuit miraculos dupa ce a cazut de pe acoperisul unei cladiri de 6 etaje, in timpul unui episod de somnambulism.

Scott Mackay a fost intotdeauna somnambul, insa "obiceiul" sau a scapat de sub control in timpul unei vacante in Thailanda. Barbatul a sarit de pe acoperisul hotelului in care era cazat, dupa ce a luat liftul pana la etajul 6, in timp ce mergea in somn, relateaza Daily Mail.

O camera de supraveghere de pe cladire a surprins momentul in care tanarul incearca sa treaca peste un gardulet, se dezechilibreaza si cade in gol.

In ciuda faptului ca a cazut pe beton, Mackay a supravietuit in mod miraculos. El a suferit multiple fracturi faciale, si-a spart mandibula, si-a perforat un plaman, si-a rupt o mana si a avut hemoragie la rinichi si cheaguri de sange in picioare.

Tanarul crede ca a scapat cu viata datorita unor cabluri electrice de care s-a lovit in cadere. "Nu cred ca poate cineva sa aiba mai mult noroc decat atat, sincer sa fiu", marturiseste Scott.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO