Momentul in care 168 de pasageri sunt anuntati de pilot ca a ramas blocat in afara cabinei. Cum s-a terminat totul. VIDEO

Dată publicare: 02-02-2015 13:46
Dată actualizare: 05-02-2015 07:04


Momentul in care 168 de pasageri sunt anuntati de ...
Momentul in care 168 de pasageri sunt anuntati de ...

In Statele Unite, pasagerii unei curse a companiei aeriene Delta au avut parte de o experinta neobisnuita. In plin zbor, comandantul le-a spus ca a ramas blocat in afara cockpitului.

Noroc ca a stapanit situatia copilotul, care era la post si a reusit sa aterizeze cu bine in Las Vegas.

Unul dintre cei aflati in avion l-a filmat cu telefonul mobil pe pilot, care trecea rand pe rand pe la toti pasagerii, pentru a le spune ce a patit, dar si pentru a-i asigura ca n-au de ce sa-si faca griji.

Avionul companiei Delta, cu 168 de oameni la bord, decolase de la Minneapolis si se indrepta spre Las Vegas.

"Mai aveam cam o ora pana cand sa aterizam la Las Vegas, cand comandantul ne-a spus: 'Din pacate am o veste nu tocmai buna. Am fost la toaleta si cand am incercat sa ma intorc in cabina usa era blocata'", a spus Jonathan Thalacker, pasager, cursa Delta Minneapolis - Las Vegas.

Din fericire, copilotul, un veteran cu multe ore de zbor la activ, inclusiv pentru armata, era la locul lui, in cockpit. Asa ca a putut prelua comenzile si a dus cu bine avionul la destinatie. Compania Delta a confirmat blocarea usii, dar a insistat intr-un comunicat ca pasagerii n-au fost niciun moment in pericol.


VIDEO PROTVPLUS.RO