Momentul emotionant in care o mama isi ia adio de la copilul de 3 ani si il incredinteaza tatalui: "N-o sa-l mai vad"

Dată publicare: 15-06-2015 15:08
Dată actualizare: 18-06-2015 07:07


mama fugara

Rebecca Minnock, o mama din Marea Britanie, a fugit cu copilul de 3 ani, de teama ca nu isi mai vedea niciodata baiatul, dupa ce barbatul a primit custodie deplina.

Dupa 17 zile, in care a fost pe fuga cu copilul, femeia s-a predat singura politiei si il va confrunta pe tatal baiatului, in sala de tribuna, pentru dezbaterea custodiei.

In momentul in care a trebuit sa il dea pe baietel tatalui, femeia a intrebat cu lacrimi in ochi: "O sa il mai vad vreodata? Asta e cea mai mare teama pe care o am, sa nu il mai vad niciodata", conform Daily Mail.

Ultimele cuvinte pe care i le-a spus fiului ei, Ethan au fost "O sa ma duc acasa si o sa iti gatesc peste si iti promit ca o sa ne vedem curand. "

 

 

'I fear I'll never see my boy again.'

Posted by Daily Mail on Monday, June 15, 2015

Femeia de 35 de ani le-a povestit reporterilor ca este devastata de situatie. "Mi-e greu sa intru in camera lui si sa fie goala. Ii vad jucariile, imi aduc aminte de el".

Conform unui judecator care s-a ocupat de caz, britanica ar fi manipulat presa ca sa obtina custodia copilului. Mama, impreuna cu copilul, au disparut, dupa ce un judecator a decis in procesul de obtinere a custiodiei ca baiatului i-ar fi mai bine alaturi de tata.

Insa, judecatorii cauta o solutie pentru ca baiatul sa aiba o relatie emotionala normala cu ambii parinti. Mai mult, bunica baiatului din partea mamei, a fost si ea arestata pentru ca a obstructionat legea si a ascuns adevarul despre unde se afla fiica ei, impreuna cu nepotul.

Vineri seara, femeia s-a predat, iar copilul i-a fost incredintat tatalui sau. Atat ea, cat si mama femeii, au fost inchise, iar un judecator va decide daca isi mai poate vedea copilul sau nu.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO