Momentul care l-a transformat in eroul unei generatii."Este cel mai frumos om pe care l-am intalnit"

Dată publicare: 14-06-2012 07:56
Dată actualizare: 21-08-2012 22:00


Patrick Ivison

Absolvirea liceului si drumul spre scena, unde iti este inmanata diploma, este un eveniment important in viata fiecaruia dintre noi. Iar Patrick Ivison nu a vrut sa-l rateze.

Patrick avea numai 1 an atunci cand un sofer nervos, care tocmai se certase cu iubita lui, a iesit cu spatele dintr-o parcare si a trecut peste el. Coloana vertebrala i-a fost afectata in urma accidentului, iar tanarul si-a trait copilaria intr-un scaun cu rotile.

Insa Patrick nu a vrut nici sa-si planga de mila si nici sa lase aceasta dizabilitate sa-i afecteze viata. A inceput un lung si dureros proces de recuperare, a invatat sa schieze, sa faca surf, sa mearga pe bicicleta speciala si a participat la maratoane. Adolescentul face parte chiar si dintr-o echipa de rugbi pentru oameni cu dizabilitati.

Fotografia care I-A SALVAT VIATA. Diferenta dintre doua surori gemene, vizibila doar in aceasta imagine – FOTO

Iar in ziua absolvirii liceului a tinut mortis sa mearga pe propriile picioare sa-si ridice diploma. Ajutat de un dispozitiv special si asistat de un specialist, tanarul si-a implinit visul si a adus lacrimi in ochii tuturor celor prezenti in sala de ceremonii.

"Este un moment care te inspira, in sensul in care a trebuit sa faca fata unor probleme serioase, iar faptul ca a reusit sa treaca peste ele pastrandu-si simtul umorului este fantastic", a spus seful de promotie si colegul lui Patrick, Daniel Alexander.

 

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO