Momente de groaza pentru o femeie din Marea Britanie. Ce a descoperit in bananele cumparate de la supermarket

Dată publicare: 08-09-2014 21:34
Dată actualizare: 11-09-2014 00:10


banana

Abby Woodgate, o britanica in varsta de 30 de ani, a avut parte de un soc, dupa ce a cumparat mai multe banane de la un supermarket, fructele fiind importate din Brazilia.

In gramada de banane, Abby a descoperit mai multe oua de paianjen, insa aceste paianjen nu era unul oarecare - ci o specie braziliana extrem de periculoasa, potrivit Daily Mail.

Imediat ce si-a dat seama, femeia a aruncat bananele la gunoi, iar pe cele cateva oua care au cazut pe jos le-a curatat cu aspiratorul. "Nu mi-a venit sa cred. Initial, am crezut ca este mucegai", a spus femeia.

Abby a chemat o echipa de dezinsectie, iar verdictul a fost ferm. Britanica a fost sfatuita sa dea foc tuturor lucrurilor care au intrat in contact cu oule, in timp ce specialistii i-au curatat intreaga casa si au luat cosul de gunoi cu ei.

Specialistii spun ca era foarte putin probabil ca ouale sa se dezvolte, acestea avand nevoie de clima tropicala din Brazilia. Ouale apartineau unei specii de paianjen letale pentru om.

Veninul acestuia este capabil sa omoare 225 de soareci. In Cartea Recordurilor, respectivul paianjen este considerat cel mai veninos din lume.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO