Modelul care a cheltuit o avere pentru a-si scoate sase coaste. Cat de frumoasa era inainte de operatii estetice: FOTO

Ultima actualizare: 23-05-2016 07:03
Pixee Fox

Obsedata sa aiba o cariera in modelling, o tanara suedeza a luat o decizie radicala: si-a scos sase coaste pentru a avea o talie mai subtire.

Pixee Fox a crescut in Suedia si este de profesie electrician. Insa tanara nu era multumita cu viata ei si nici cu felul in care arata, asa ca a luat-o de la capat in America.

"In Suedia, nimeni nu-si face operatii estetice. Nu conteaza daca vreau sa fiu model sau electrician, in SUA poti sa faci ce vrei. Mi-am facut lifting de sprancene, doua operatii la pleoape, am injectii in pometi, in buze si putin Botox. Mi-am scos sase coaste, mi-am facut un lifting de posterior, o liposuctie si o labioplastie. Si machiaj permanent si epilare definitiva", marturiseste cu sinceritate Pixee, care spune ca se simte mai bine in SUA, unde operatiile estetice sunt ceva obisnuit.

Asa arata Pixee inainte de operatiile estetice:

Cea mai dificila operatie a fost cea de indepartare a coastelor. Pixee voia cu ardoare o talie de viespe, dar cu greu a reusit sa gaseasca un chirurg dispus sa o opereze: "Am gasit greu un medic care sa ma ia in serios si care sa mi le scoata doar din ratiuni estetice".

Procedura extrem de dureroasa i-a adus lui Pixee o talie de 40 de centimetri. Tanara viseaza sa arate precum un personaj de desene animate si spune ca nu se va opri aici.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO