Misterul OZN-ului de la Jocurile Olimpice a fost dezlegat. Ce este, de fapt, obiectul misterios

Dată publicare: 01-08-2012 12:08
Dată actualizare: 12-09-2012 23:09


OZN JO

Cand un obiect luminos, misterios, a aparut pe cer deasupra Stadionului Olimpic din Londra, chiar in momentul focurilor de artificii de la ceremonia de deschidere a olimpiadei, multi au crezut ca a fost vorba de o vizita extraterestra.

Inregistrarea momentului i-a pus pe ganduri pana si pe specialistii in domeniu, iar cateva zile evenimentul a provocat dezbateri serioase.

Acum, insa, adevarul a iesit la lumina. OZN-ul este, de fapt, un dirijabil publicitar al firmei de cauciucuri Goodyear. Doug Grassian, directorul de relatii publice al companiei, a explicat de ce obiectul arata atat de misterios incat a starnit atatea discutii: “Numele companiei nu era scris pe dirijabil, iar el a fost luminat tot timpul. De aceea arata bizar”.

OZN filmat deasupra stadionului din Londra, la deschiderea Jocurilor Olimpice. VIDEO

Pe o inregistrare video a festivitatii de deschidere a Jocurilor Olimpice 2012 se distinge clar un obiect zburator, care survoleaza Stadionul Olimpic din Londra, deasupra perdelei de lumina creata de focul de artificii.

Obiectul, care are forma unui disc luminos, a aparut in partea stanga a cadrului chiar in momentul in care a inceput focul de artificii.

Atunci, unii au spus ca nu este nimic altceva decat o iluzie optica, altii au spus ca este un corp ceresc, dar cei mai multi cred ca civilizatii extraterestre au vrut sa ia parte la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice.

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO