Misterul care a pus pe jar autoritatile din Statele Unite. O poveste demna de Triunghiul Bermudelor

21-06-2012 16:56


iaht in port

Autoritatile din Statele Unite sunt in alerta inca de miercuri, cand au inceput o ampla operatiune de cercetare, pentru a rezolva un mister demn de povestile despre Triunghiul Bermudelor.

Miercuri, o barca cu motor a esuat pe o plaja din Fort Lauderdale, din Florida, avand motoarele pornite si farurile aprinse.

Potrivit Daily Mail, ambarcatiunea de lux, T.T. Zion, ii apartine miliardarului evreu Guma Aguiar, nascut in Brazilia, care locuieste in Fort Lauderdale.

Barbatul, in varsta de 35 de ani, este celebru prin milioanele de dolari donate statului Israel si cauzei sioniste pe care o sustine. Tanarul a facut avere din afaceri cu petrol si gaze naturale.

Guma Aguiar nu se afla la bordul barcii sale si a fost dat disparut, fiind vazut ultima data marti seara, cand se pregatea sa plece in plimbare la bordul iahtului sau.

Cum nici sotia lui nu stia unde se afla, crezand ca barbatul este la birou, politistii au inceput cautarile, inclusiv pe mare.

Cunoscut filantrop, Aguiar a donat 8 milioane de dolari unei organizatii care ajuta evreii britanici si americani sa se mute in Israel.

El sponsorizeaza si echipa de fotbal Beitar Ierusalim, in care a investit 4 milioane de dolari, dar si un program educational care atrage atentia asupra Holocaustului care a avut loc in Europa.

In ciuda succesului pe care il are in afeceri, miliardarul sufera de mai mult timp de probleme psihice. El a fost internat intr-un spital dupa ce a sustinut ca stie un soldat evreu care a fost rapit de gruparea terorista Hamas.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO