Mirii, in lacrimi dupa ce o invitata le-a stricat nunta. "Nu ne asteptam la un asemenea gest"

Dată publicare: 07-12-2012 11:45
Dată actualizare: 10-12-2012 06:46


mireasa

Doi tineri proaspat casatoriti si-au dat in judecata unul dintre invitatii la nunta, declarand ca femeia a furat un obiect esential pentru “ziua cea mare”.

Mirii Andrew si Claire Phillips, din Great Barr, Birmingham, sustin ca invitata le-a distrus cea mai frumoasa zi din viata, dupa ce a furat tortul si l-a dat iubitului ei, care l-a consumat alaturi de colegii de serviciu.

Persoana incriminata este o femeie care fusese colega de scoala cu mireasa, iar aceasta o invitase la nunta dupa ce reluase legatura cu ea, pe Facebook, dupa 14 ani, scrie Daily Mail.

Cumnata miresei platise 175 de lire sterline pentru un tort alcatuit din 75 de cutiute cu prajituri.

Acesta nu fusese consumat la petrecere, astfel incat femeia s-a oferit sa impacheteze fiecare portie, ca sa fie oferite invitatilor inainte de plecare, la rugamintea miresei.

Mirii au uitat insa de acest aspect, din cauza emotiilor si si-au adus aminte abia acasa, cand au sunat-o pe prietena.

Femeia a fost insa furioasa cand cei doi au cerut tortul. Cele mai multe prajituri ajunsesera deja la iubitul ei, la o sectie de politie, unde fusesera consumate.

“Ar trebui sa va puneti in ordine prioritatile”, le-a declarat suparata invitata.

Miresa a aflat consternata cand a aflat ce s-a intamplat cu tortul: in loc sa lase portiile impachetate in salon, pentru ca invitatii sa le primeasca a doua zi, femeia le luase cu ea, sub privirile inocente ale unei domnisoare de onoare, care a fost convinsa ca tortul va fi adus inapoi.

Furioasa, mireasa s-a dus imediat la casa prietenei sale, care a refuzat insa sa-i deschida usa. Ulterior, aceasta a lasat 25 de portii de tort intr-o punga, la usa.

Celelalte 50 ajunsesera la sectia de politie, iar mirii au aflat asta exact cand se aflau pe aeroport, gata sa plece in luna de miere.

Politistii din West Midlands au inregistrat plangerea mirilor referitor la furtul tortului, insa ei cred ca nu poate fi demonstrata aceasta infractiune.

AICI puteti vedea poze cu mirii si cu tortul.
 

Sursa: Daily Mail

Tags: nunta, furt, tort,


VIDEO PROTVPLUS.RO