Miri din Statele Unite, jefuiti de cei pe care ii credeau invitati. Noua tactica a hotilor

Dată publicare: 01-08-2013 07:43
Dată actualizare: 04-08-2013 06:46


nunta

Musafirii nepoftiti nu sunt o bucurie pentru nimeni si cu atat mai putin pentru nuntasii din Statele Unite. S-au inmultit cazurile de jafuri la nunti, comise nu sub amenintarea armei, ci cu un zambet si felicitari pentru proaspetii insuratei.

Mireasa crede ca sunt invitatii mirelui, mirele ca sunt din familia miresei, iar cand distractia e in toi, hotii dau atacul.

La final se constata ca au disparut plicuri cu bani sau cecuri, cadouri, ba chiar si cate o poseta uitata pe un colt de masa.

In filme, spargatorii de nunti apar neinvitati, in cautare de bautura si o partenera draguta. De multe ori chiar ei sunt sufletul petrecerii.

In viata reala, spargatorii de nunti nu sunt asa de inofensivi: tot mai multi raufacatori in cautarea unui castig facil au ajuns la concluzia ca nuntile sunt momentul prielnic pentru a se imbogati.

Un barbat din Minneapolis s-a imbracat in costum si, ca sa fie credibil, a venit si cu o partenera. Femeia avea in mana un plic si amandoi pozau in nuntasi.

Dupa cateva minute, camerele l-au surprins plecand cu un cadou lasat pentru miri, o cutie cu bani si cecuri. Politia il suspecteaza ca in total a pagubit 3 cupluri aflate la inceput de drum.

Cazul nu e singular. In California, un barbat s-a prefacut ca vrea sa le faca un cadou mirilor. Doar ca a lasat in cutie un plic gol si a plecat cu mai multe pline cu bani.

Iar altul a fugit cu o colivie in care se aflau aproape 20.000 de dolari.

Cei pagubiti ii sfatuiesc pe miri sa nu scape din ochi masa unde invitatii lasa darurile si, pe cat posibil, sa o plaseze cat mai departe de usa de intrare.

Sursa: Pro TV

Tags: furturi,


VIDEO PROTVPLUS.RO