Mirele, dupa la petrecerea burlacilor de la striptease:Mi-a dansat in brate pana m-a bagat in spital

Dată publicare: 05-10-2012 13:58
Dată actualizare: 06-11-2012 21:05
Sursa: philly.com


striptease

O petrecere a burlacilor care a avut loc intr-un club de striptease a avut un final neasteptat; mirele a fost pus intr-o pozitie delicate si, mai mult, a ajuns pe patul de spital.

In clubul Penthouse din Port Richmond, Pennsylvania, o stripteusa i-a dansat in poala lui Patrick Gallagher, viitorul mire, pana i-a rupt vezica urinara. Cel putin asta sustine el…

Ca invitat de onoare in club, Patrick s-a bucurat de atentia deosebita a dansatoarelor. El spuna ca la un moment dat una din fete i s-a aruncat mai tare in brate si l-a lovit in abdomen. I s-a facut rau brusc si tanarul a ajuns in aceeasi noapte la spital, unde medicii au constatat ca avea vezica urinara rupta si l-au operat de urgenta.

Acum, la aproape doi ani de la aceasta intamplare, Patrick Gallagher a dat in judecata clubul si cere despagubiri de 50.000 de dolari, contravaloarea tratamentelor pe care le-a urmat si despagubiri morale.

In noiembrie 2010, cand a avut loc petrecerea, Patrick si prietenii lui au optat pentru un serviciu de lux oferit de club. Pentru 140 de dolari de persoana, mirele si invitatii au avut acces intr-un separeu unde au avut chelneri care i-au servit doar pe ei si dansatoare care le-au oferit un program special.

Politia nu a identificat-o pe dansatoarea care a provocat accidentul, iar reprezentantii clubului au spus ca nu au vazut ce s-a intamplat in camera privata.

La cateva luni dupa acest scandal, sapte dansatoare de la clubul Penthouse au fost arestate pentru prostitutie.

Patrick Gallagher a inaintat procesul la instanta saptamana trecuta.

Sursa: philly.com,


VIDEO PROTVPLUS.RO