Si in puscarie, si cu banii luati. Ce a fost in stare sa faca o mireasa pentru nunta de vis

Dată publicare: 24-05-2012 19:56
Dată actualizare: 23-08-2012 01:50


Jessica Vega

O femeie din New York, care s-a prefacut bolnava de leucemie, pentru a strange bani pentru nunta si luna de miere, va fi eliberata din inchisoare dupa mai putin de doua luni in spatele gratiilor.

Jessica Vega, in varsta de 25 de ani, si-a cerut scuze in fata judecatorului pentru fapta sa. Procurorul care s-a ocupat de acest caz a precizat de asemenea ca femeia a returnat 13.000 de dolari oamenilor pe care i-a pacalit.

Jessica a fost arestata pentru fapta sa pe 3 aprilie si a pledat vinovata trei saptamani mai tarziu.

Femeia a sustinut in 2010 ca este bolnava de leucemie si ca tot ceea ce isi doreste este "o nunta de vis" cu Michael O'Connell, tatal copilului ei.

Procurorii sustin ca Jessica Vega a reusit sa stranga in acest fel mii de dolari, cu care a platit pentru nunta si pentru luna de miere din Aruba.

The Times Herald-Record a relatat apoi cum sotul femeii a sunat-o la patru luni dupa ce s-au casatorit, pentru a o acuza ca s-a prefacut bolnava. In urma acestui incident, cei doi au divortat.

Michael O'Connell, care nu a fost a fost acuzat in acest caz, a declarat ca Jessica va locui cu familia ei dupa ce va fi eliberata.

Sursa: MSNBC


VIDEO PROTVPLUS.RO