Miracol de Craciun: Un barbat orb a fost salvat de cainele sau insotitor, din fata metroului

Ultima actualizare: 21-12-2013 07:12
Labrador negru

Un barbat nevazator din New York, cazut intre sinele metroului din oras, a fost salavat de cainele sau insotitor, care l-a lins pe fata pana s-a trezit.

Un barbat orb si cainele sau insotitor au supravietuit dupa ce un tren de metrou a trecut peste ei. Cei doi cazusera pe sinele metroului. Drumurile celor doi s-ar putea desparti, pentru ca proprietarul animalului nu-si permite sa il ingrijeasca.

Cecil Williams, in varsta de 61 de ani, se indrepta spre un cabinet stomatologic, impreuna cu Olrando, labradorul sau negru, in varsta de 10 ani, cand a cazut si a input sa se clatine foarte aproape de paltforma metroului.

Cainele a incercat sa-l indeparteze de sine, tragand de lesa, insa amandoi au cazut pe sine. Orlando a reusit sa-si trezeasca stapanul, lingandu-l pe fata, la timp ca amandoi sa se ascunda in spatiul dintre sine.

VEZI IMAGINI CU CEI DOI AICI.

Un angajat al metroului a strigat la Cecil sa nu se ridice si sa se intinda jos, de-a lungul sinelor.

"Cainele mi-a salvat viata", a declarat Williams, de pe patul de spital.

Williams trebuie insa sa se obisnuiasca cu ideea ca asigurarea sa medicala nu acopera costul intretinerii lui Orlando, dupa ce acesta va fi pensionat anul viitor si nu va mai fi considerat caine insotitor.

"A fost ziua lui norocoasa. Sigur a fost un miracol", a declarat Danny O’Sullivan, unul dintre pompierii care au intervenit la acest caz.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO