Minciuna din aceasta fotografie de nunta. Cand a fost descoperita, mireasa a ajuns la inchisoare


Ultimul update: Duminica 17 Iunie 2012 13:28
Data publicarii: Miercuri 11 Aprilie 2012 09:39
Categorie: Bizar
mireasa mincinoasa

Si-a mintit iubitul ca este bolnava de cancer in stadiu terminal si i-a spus ca ultima ei dorinta inainte de moarte este sa se casatoreasca. Acum, femeia de 25 de ani, plateste minciuna cu inchisoarea.

Jessica Vega, din New York, a dus de nas toata familia, prietenii si mai multi necunoscuti, si a facut asta pentru a obtine bani pentru o petrecere de nunta fastuoasa si o luna de miere intr-o statiune exotica.

Top 10 cele mai ciudate fotografii pe care le vei vedea vreodata pe internet. Nu le-ai da niciodata Like pe Facebook

Femeia i-a spus iubitului ei ca este bolnava de leucemie si mai are de trait mai putin de un an. Povestea ei a aparut intr-un ziar local si a impresionat pana la lacrimi, iar mai multi oameni s-au grabit sa faca donatii consistente in bani care sa-i indulceasca femeii ultimele luni de viata.

La nunta Jessicai cu Michael O’Connell, din 2010, au participat 60 de familii. De la nuntasi, femeia a primit zeci de cadouri generoase, incepand cu rochia de mireasa si pana la biletele de avion pentru luna de miere din Caraibe.
Dupa petrecerea de nunta, femeia a adunat mii de dolari, din care a trait pe picior mare luni bune.

Dupa ce au revent din luna de miere, sotul femeii a constatat ca starea ei de sanatate este foarte buna si atunci a inceput sa-si puna semne de intrebare. Atunci, el l-a sunat pe doctorul care ii pusese diagnosticul sotiei si a aflat ca aceasta nu era inregistrata ca pacienta.

Michael a luat-o la intrebari pe sotia lui si a aflat ca ea falsificase certificatul medical. Michael a divortat si apoi a dezvaluit minciuna tuturor, inclusiv autoritatilor.

Femeia a fost arestata sub acuzatia de escrocherie. Intre timp, fostul sot s-a intors la ea si spune ca Jessica nu este bolnava de cancer, in mod cert, dar ii este afectata sanatatea mintala si de aceea nu ar trebui sa faca inchisoare, ci ar trebui tratata intr-un spital.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO