Milionarul din Coreea de Sud care se autointituleaza "seful curateniei". De ce curata zilnic strazile din Bahrain

07-11-2014 08:14


Yo

Yo, un milionar din Coreea de Sud, care traieste in Bahrain, se considera "sef al curateniei", iar asta pe buna dreptate.

Barbatul curata, inainte de rasaritul soarelui, strazile din orasul sau din proprie initiativa. Intrebat de ce face asta, Yo a spus ca singurul motiv este "pentru ca vreau", potrivit Oddity Central.

In afara de faptul ca strange toate gunoaiele pe care le gaseste, barbatul le si sorteaza si recicleaza. Acesta spune ca toata lumea isi doreste un cartier curat si sanatos.

"Exista foarte mult gunoi, lucru care imbolnaveste lumea", a explicat Yo, care nu suporta nici macar sa vada cateva chistoace aruncate pe strada.

Fiind atat de neobisnuit, Yo a atras foarte des atentia celor din jur, ba chiar si a politistilor. Acestia l-au intrebat ce face, iar cand Yo le-a spus ca face curat, l-au intrebat de ce nu poarta uniforma, confundandu-l cu un angajat din salubritate.

"Este un exemplu de simplitate, modestie si, in general, o prezenta frumoasa. Este un model pentru tinerii din Bahrain", a spus unul dintre prietenii lui Yo.

 

Sursa: odditycentral.com

VIDEO PROTVPLUS.RO