Milionarul acuzat de viol, care s-a aparat spunand ca "s-a impiedicat si a cazut peste ea" a fost achitat. Detaliile cazului

Dată publicare: 17-12-2015 10:52
Dată actualizare: 20-12-2015 07:02


Ehsan Abdulaziz

Milionarul londonez, care sustine ca a penetrat din greseala o tanara de 18 ani dupa ce s-a impiedicat si a cazut peste ea, a fost achitat de viol.

In urma procesului care a avut loc la o instanta din Londra, juriul a deliberat doar 30 de minute si l-a declarat nevinovat.

Cazul, insa, a tinut prima pagina a ziarelor din toata lumea.

Ehsan Abdulaziz, un magnat al imobiliarelor, a fost acuzat ca ar fi fortat o tanara de 18 ani sa intretina relatii sexuale cu el, in apartamentul sau. Barbatul in varsta de 46 de ani a cunoscut-o pe adolescenta intr-un club de noapte din Londra, unde aceasta se afla impreuna cu o prietena, in varsta de 24 de ani, pe care o cunostea, scrie The Independent.

Abdulaziz s-a oferit sa le conduca acasa pe cele doua fete, insa victima povesteste ca singurul lucru pe care si-l mai aminteste din acea seara este ca s-a trezit in dormitorul milionarului, in timp ce acesta o viola.

Speriata, adolescenta a sunat la politie, iar Abdulaziz a fost retinut. La audieri, milionarul a negat orice acuzatii si chiar le-a declarat anchetatorilor ca e posibil "sa fi alunecat si sa fi penetrat-o accidental pe tanara".

El a mai spus ca cele doua fete au venit de bunavoie la el acasa si ca el a intretinut relatii sexuale cu fata de 24 de ani. Milionarul spune ca in momentul in care a iesit din dormitor este posibil ca penisul sau sa fi fost inca erect si iesit in pantaloni, fapt care a favorizat penetrarea in momentul in care s-a impiedicat si a cazut pe fata care dormea pe canapea.

 

Sursa: Independent.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO