Milionar de 92 de ani, pacalit de o femeie cu 47 de ani mai tanara. Cum a obtinut 3 mil. dolari

16-07-2013 21:59

escrocherie milionar

O femeie din Arizona, Statele Unite, e acuzata ca a obtinut sume importante de la un milionar in varsta de 92 de ani, pe care l-a cunoscut la biserica, pacalindu-l ca s-a indragostit de el.

Donna Iman (45 de ani) ar fi primit astfel 3 milioane de dolari de la colonelul in rezerva al carui nume nu a fost dat publicitatii, dupa ce i-a spus ca sufera de mai multe boli, printre care si cancer.

Ea a folosit banii pentru a cumpara un teren in valoare de 375.000 de dolari, pe care si-a construit o locuinta in valoare de 1 milion de dolari. In plus, si-a facut operatii estetice si a cumparat masini pentru toate rudele.

"Suntem casatoriti din punct de vedere spiritual", i-a spus ea naivului milionar.

Nonagenarul era vaduv din 1999 si initial, a inceput sa depuna cate 4.000 de dolari lunar in contul bancar al escroacei. Sumele au crescut spectaculos, dupa mai multe minciuni ale femeii, care intai i-a spus ca are nevoie de o masina noua, iar apoi ca sufera de cancer sau ca are nevoie de un pancreas nou.

Donna Imman a ajuns la inchisoare dupa ce prietenii victimei au reclamat-o la politie. Acestia spun ca in ciuda averii, milionarul duce o viata simpla, locuind intr-o rulota.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO