"Mi-era rusine de cum aratam." Un barbat, criticat pentru ca era supraponderal, a ajuns fotomodel


Ultimul update: Luni 23 Septembrie 2013 17:25
Data publicarii: Vineri 20 Septembrie 2013 16:08
Categorie: Bizar
barbat

Un barbat din Marea Britanie s-a infometat pana a ajuns sa cantareasca 34 de kilograme pentru ca a fost criticat si abuzat verbal de cei din jurul sau.

Carl Creasy, in varsta de 22 de ani, a invins anorexia, o boala cu care s-a lupta ani intregi pentru ca cei din jurul lui faceau glume pe seama modului in care arata. Carl a descoperit bodybuildingul iar de curand a debutat ca model, relateaza Daily Mail.

In adolescenta, Carl era un tanar supraponderal, motiv pentru ca era jignit adesea de colegi. Deprimat din cauza modului in care arata, britanicul a incetat sa mai manance iar la 20 de ani a ajuns sa cantareasca doar 35 de kilograme.

Un prieten l-a convins ca daca mananca sanatos si face exercitii poate avea corpul pe care l-a visat mereu, asa a descoperit bodybuildingul.

In doar 2 ani, barbatul a ajuns sa cantareasca 64 de kilograme, a debutat ca model si spera ca pana la finalul anului sa participe la o competie de bodybuilding in Miami.

"Acum sunt constient ca puteam sa mor din cauza anorexiei. Mi-era rusine sa apar in public si sa vorbesc sau sa petrec timpul cu prietenii mei. Eram obsedat de a controla absolut tot ce manacam" a recunoscut barbatul.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO