"Mi-au spus ca sunt prea grasa ca sa intru". Umilinta traita de o tanara de 20 de ani, de ziua ei, intr-un club din Londra

09-10-2016 15:39

tanara club

O britanica sustine ca nu a fost lasata sa intre intr-un club din Londra pentru ca ar fi fost prea grasa.

Bobbi Jo Goldsmith a povestit pentru Independent ca rezervase o masa la clubul Libertine din Londra si planuia sa sarbatoreasca ziua de nastere impreuna cu prietenii ei. Insa cand au ajuns in fata clubului, un angajat a venit la ei si le-a zis sa plece pentru ca "femeile din grupul vostru sunt prea mari".

"Am fost extrem de rusinata, nu am trait in viata mea o umilinta mai mare. S-au uitat la noi din cap pana in picioare si ne-au spus ca suntem prea mari. Mi-a stricat complet ziua de nastere" a declarat tanara de 20 de ani pentru Independent.

Mama tinerei a ales sa povesteasca incidentul pe retelele de socializare, iar postarea ei a devenit viral, dupa ce a primit 11.000 de like-uri si 6000 de share-uri.

"Se pare ca fiica mea este considerata prea grasa ca sa intre in acel club, dar uitati-va la ea cum arata. Totul era organizat, masa rezervata, si cand au ajuns acolo au fost tratati in acel hal" a spus mama tinerei, care i-a acuzat pe angajatii clubului de discriminare si un comportament inacceptabil fata de clienti. Tanara poarta marimea 10 la haine, adica marimea M.

Dupa aparitia povestii in social media, si alti clienti au dezvaluit modul in care au fost tratati de catre angajatii acelui club. Si alti clienti au fost intorsi din drum si alungati chiar de la intrare cu motive exagerate. Un tanar a povestit ca i s-a spus ca este prea beat ca sa intre, dar el sustine ca nici macar nu consumase alcool.

Reprezentantii Libertine London, clubul unde a avut loc incidentul" au oferit o declaratie in care au negat complet acuzatiile aduse de tanara. "Clubul nostru este intotdeauna foarte aglomerat si suntem nevoiti, din pacate, sa ii intoarcem din drum pe multi clienti pentru ca nu mai au loc. Intr-o seara am avut inauntru peste 500 de clienti, dar in acelasi timp am refuzat intrarea a cel putin 150 de potentiali clienti pentru ca nu mai aveau loc" a fost explicatia clubului.

 

Sursa: Independent.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO